Om firma

Firmaet ble etablert i 1994 under firmanavn Sparre Transport, men byttet navn i 2002 til OXYtech AS. Firmaet ble startet av Ingolf Sparre. Ingolf Sparre er daglig leder og Ole Martin Storaker er Teknisk sjef.

Det er 3 ansatte pr dato:

Firma som driver med distribusjon av medisinske gasser. Utfører reparasjon og salg av medisinsk utstyr, hovedsakelig innen inhalasjon.

Vi tilbyr tjenester som reparasjon av apparater hjemme hos brukere av behandlingshjelpemidler. OXYtech AS har eget service - verksted som sørger for reparasjon og vedlikehold av apparatene. Vårt servicetilbud inkluderer resirkulering av inhalasjonsapparater. Gamle apparater blir reparert, oppgradert, rengjort og komplettert med nytt garnityr, slik at maskinen kan sendes ut som "ny"
Våre tjenester blir benyttet av legekontorer, hjelpemiddelsentraler og sykehus i Vestfold og Buskerud

Vi selger alle typer masker, slanger og reservedeler til hjemmerespirasjon. Vi har samarbeid med noen av de største leverandørene innen hjemmeterapi. OXYtech AS distribuerer og selger medisinsk utstyr. Inhalasjonsapparater, hjelpemidler for behandling av søvnápne. Vi har alltid maskiner, garnityr og reservedeler på lager.

Firmaet har spesialisert seg på å få en så effektiv distribusjon av behandlingshjelpemidler som mulig. Våre sjåfører kan ta med flere type apparater til flere forskjellige brukere hver gang det distribueres, dette kutter kostnader for hvert apparat.

Vår kundekrets er offentlig, men også private. Største kunden er Helse sør, alders og sykehjem i Vestfold og Buskerud.

Kjører sykesenger for Tønsberg,Nøtterøy og Tjøme samt desinfeksjon av disse.

Vi utfører også vask og rydding av dødsbo etter avtale.